close

Den Party

FacebookTwitterGoogle+Share

When Ryan Hughes moved his showroom to its 9,000-square-foot space at ADAC in 2015, R Hughes set the precedent for showstopping showroom design with layers of thoughtfully curated pieces, exclusive collections and a Holland & Sherry showroom-within-a-showroom. The latest addition is “The Den,” a 2,000-square-foot build-out whose moody design offers a different experience from the main floor’s light-flooded, airy layout.

Inky walls—oak paneling by Wood Mill Lab on one end and textured, light-reflecting plaster by Atlanta painter Tommy Taylor on the other—create an intimate environment that was achieved with the help of Smith Hanes Studio. Sconces, chandeliers and a working fireplace, designed by Chad James Group, create a warm glow, while a 12-foot-long table offers a spacious space to work or gather in conversation.

“We wanted another area for our customers to view the products that offered a different experience than the main area,” says Hughes. “A designer could have looked at something many times prior and then see it almost for the first time in this new backdrop.” Hughes also plans for The Den to serve as a space for gathering and entertaining. “We plan to use this room for small dinner parties with our vendors and our clients, and as a reception space for product launches.”

r-hughes.com

FacebookTwitterGoogle+Share

Related Posts